Vår nye og moderne hjemmeside skal gjøre det enklere for deg å finne hva vi står for, våre tjenester og hva vi kan gjøre for deg og din bedrift. Det skal også være enkelt å finne vårt kompetanseteam.

Vi ønsker også å fremstå som spesialisten som vil gjøre industrien på land og til havs mer lønnsom og bærekraftig gjennom optimalt vedlikehold på elektriske maskiner, styring og tilhørende utstyr. Dette brenner vi for og håper at helhetsintrykket signaliserer dette.

Og når vi gjør det ønsker vi å gjøre det skikkelig. Derfor har vi samarbeidet tett med reklame- og designbyrået Vizuelli i Harstad. For oss er det viktig å bruke lokal kompetanse og vi er meget godt fornøyd med resultatet. Den er også responsiv som vil si at den er tilpasset pc, lesebrett og mobil.

Men likevel er kundeverdien det viktigste av alt. At du som kunde er fornøyd og at du får svar på det du lurer på.

Vi vil sette stor pris din tilbakemelding og ønsker både ros og ris. Den kan du sende til torstein@teknor.as